Ogräs och barnvaktande

Då var onsdagens arbete avklarat också. Idag har jag varit vid morötterna igen. Det var skönt. Jag har saknat dom.
Sen fick vi krypa omkring på knä i gruset vid entrén där vi rensade ogräs. Ja, dom kämpar hårt för att hålla oss sysselsatta för tillfället. Det är inte bara jag som vill ha pengar..
 Men om någon vecka ska det förhoppningsvis bli lite mer att göra.

Snart ska jag bege mig till småkusinerna. Har fått hedersuppdraget att barnvakta de två vildarna ikväll.
5 och 7 år gamla, helt  galna är dom och precis som alla barn är i de åldrarna- fulla av energi och påhitt. Men vi ska nog få det riktigt trevligt ikväll tror jag. Till min hjälp har jag mina två systrar så tillsammans ska vi nog klara av de två busfröna.
Nej, bäst att börja ladda upp nu.

Vänta på samtalet som aldrig kom igår ska jag också göra.

PussKram


Isabelle Ibrahimovic ??

Sitter här och peppar upp mig för ett samtal. Spännande samtal. Vad för samtal säger jag inte! hah!
Äsch, ni får veta sen ändå.

Idag har jag sorterat persiljerot och rensat ogräs ute i morotsåkern. Sen kom regnet och avbröt (läs: räddade) oss i ogräsrensandet, och därför var jag hemma redan till klockan två idag.
Det är inte långa dagar nu nej.. Igår fick jag sluta klockan ett.
Oroväckande, man vill ju trots allt tjäna pengar!

- Zlatan, vill du gifta dej med mig?
Det hade inte vart dumt... Fatta vad pengar han tjänar då!
Det är väldigt vad det tjatas om Zlatan just nu. Kul att han ska spela i Barcelona, men herregud vilken uppståndelse det då ska bli!
Jaja..

Jag har verkligen skriv-torka. 
Bäst att få samtalet överstökat nu.

PussKram

Fiiiiikaaaa, foooootboooooll

Hejhopp!

Det blev oavgjort mot FOC Farsta idag.
2-2 närmare bestämt.
Jag fick spela andra halvlek och är nöjd med det. Det var kul att spela igen, skönt med träningsmatch så man slipper känna någon press. Kroppen lyckades också bevisa att jag behöver komma igång ORDENTLIGT med träningen nu. Jag har inte haft såhär dålig kondis sen jag vet inte när...suck.

Efter matchen mötte jag upp Carro på stan och vi gick till Ringduvan och fikade. Vi har inte träffats sen hon fyllde år i April och mycket fanns att prata om.
Det är så himla tråkigt att man träffar sina gamla vänner så sällan, men så kul det blir då när den där planerade fikan äntligen blir av och man får sitta där i TIMMAR och prata om allt möjligt.
Åååh, de' ä fint de'.

Dags att börja ladda batterierna inför en ny vecka då. På jobbet drar FÖRHOPPNINGSVIS morötterna igång igen (orka mer fältarbete!), kvällarna blir det väl fotbollsträningar antar jag, och vad helgen därefter har att komma med, ja det får vi väl se då..

PussKram

Toppenhelg nr. 2

Ett kort inlägg ska det bli här nu.
Snart bär det av till staden där det ska spelas träningsmatch mot FOC Farsta.

En vecka till av 2009 har sprungit iväg. Mitt flyghavrejobb tog slut på onsdagsförmiddagen och eftermiddagen spenderade jag istället krypandes på knä bland ogräs i palsternacksfältet. Men efter det har jag faktiskt sluppit undan åkrarna och istället har jag haft det ganska trevligt på jobbet torsdag-fredag med lite mer varierade arbetsuppgifter för en gång skull.

Nu är det helg och hittills har det varit riktigt bra. I fredags fick jag helt oväntat sluta tidigt och var hemma till halv två redan. Åkte då in till stan och fikade med Elin och Annika på ringduvan innan det var dags för tidningsutdelning för fotbollslaget på Willys. Där stod jag och Emelie fram till klockan sju, sen kom Annika och handlade med mig. Därefter blev det middag ute i kvällssolen hos Annika tillsammans med Elin.
Sen skulle jag skjutsa Elin in till öster då hon skulle ut med sina arbetskompisar. Efter övertalning lyckades hon få mej att följa med dom.
-Okej da, en liten stund kan jag väl va med, sa jag och började byta om till något snyggare kläder i bilen på coops parkering.
Det hela slutade med att jag kom hem tre på natten, då hade vi hunnit med drinkar (jag alkoholfritt såklart! Don't drink and drive) på wallers, dansande på munken och mat på mcdonalds.
Det mest spontana jag gjort på länge, men ooh så kul jag hade. 
Elin har trevliga arbetskompisar också, och det är bra.   

Igår sov jag bort halva dagen. På kvällen åkte jag och Wenke till Roma för en återträff med vår högstadieklass. Vi var en mycket liten skara men hade trevligt ändå med kubbspel och allmänt babblande. Vid tio-tiden åkte vi in till stan där dom andra gick på munken medan jag och Wenke valde att gå runt på stan istället, eftersom jag skulle spela fotboll idag och Wenke jobba. En mycket trevlig kväll det med.

Kort var det sagt, det blev inte särskilt kort.
Nu ska jag snart åka och spela skiten ur FOC Farsta.


PussKram

Och det blev....

...åkern och flyghavre en vecka till. suck.

Snart kommer jag dö av tristess.

Men ikväll orkade jag faktiskt träna!!
En applåd till mej för det.

Okej, fyra dagar kvar till helg..

PussKram

Vilken toppenhelg!

Åh, vad jag njuter av teknikens under just nu,
trådlöst nätverk, vilken underbar uppfinning.

Jahapp, söndag har det hunnit bli. Är fortfarande lite smått chockad över att jag faktiskt klarade hela arbetsveckan utan att bryta ihop en enda gång. Nu hoppas jag verkligen att jag slipper åkrarna och diverse otrevliga överraskningar nästa vecka. Sortera morötter är inte så illa ändå..

Men efter att ha haft en skitvecka så har helgen artat sig betydligt bättre. I fredagskvälls åkte jag in till Annika och hade en myskväll med henne och Hugo. Vi stekte pannkakor som vi satt ute i solen och åt tillsammans med glass, sylt och chokladsås (så BARNSLIGT gott!!) och drog dåliga skämt. När klockan tickade förbi tio-bläcket cyklade vi ner till hamnen och vandrade runt bland stockholmarna en stund. Stirrade med öppen mun på kön in till hamnplan som ringlade sig oändligt lång och tänkte att det var tur man inte hade planer på att gå ut denna fredagkväll. Sen cyklade vi bort till norderstrand och BADADE.
Japp, ett nattdopp i östersjön blev det denna kväll.
Därefter satte vi oss i en hammock som stod på stranden, och pratade blickandes ut över ett  stilla, mörkt hav.
vackart, vackart.
Var inte hemma förrän sena natten och frös ända ut i hårtopparna, men ooh vad det var värt det.
 
Blev väckt tidigt på lördagsmorgonen (halv nio) för att fira syster Josefine med frukost på sängen. Min lilla, lilla, lilla syster är inte så mycket "lilla" längre, för igår fyllde hon 18 år. Jisses vad tiden går.
Grattis i efterskott, systeryster!
Klockan fyra begav jag mig till Elin där det skulle firas bröllop. Bröllopet jag var på i USA skulle firas hemma på ön också för alla de svenskar som inte kunde vara med i USA. Dessutom var två av amerikanarna som vi lärde känna i USA med också. Dom är ute på en liten Europaresa och åkte självklart (höhö) till Sverige och Gotland.
Det läskiga åskovädret drog över mitt under middagen ute på terassen, men med tak över huvudet kan man gott sitta ute ändå. Fast lite läskigt var det..

Idag har jag fortfarande ont i kroppen men börjar nu känna mig utvildad iaf. Jag tog en ordentlig sovmorgon idag.
Ikväll kommer släkten på besök för att fira Josse.

Jisses vilken frossarhelg det här blir. Pannkakor med sylt och glass, prinsesstårta, jordgubbstårta och kakor.
Tur att det är träning imorgon då. Nu är det jädrar dags att komma igång och träna igen!

PussKram

Usch vad jag klagar

Jag är såå trött. Hela kroppen skriker efter vila.
Den här veckan har varit för j*vlig rent ut sagt, och det enda den handlat om har varit jobb.
Jobb, jobb, jobb.

Det är oroligt på jobbet just nu och ovanpå det har mitt uppdrag med att plocka flyghavre fortsatt hela veckan.
Igår var den värsta dagen ute i fältet då solen stekte riktigt ordentligt och åkern vi höll till på var på 31 hektar. suck.

En dag till av den här arbetsveckan, sen ska man äntligen få VILA.
Må morötterna vara på plats nästa vecka så man kan få återgå till det härliga packeriet (ja så låter det nu ja...) och sortera igen!

Ja trött är man, har inte orkat ta mig till en enda träning på hela veckan, nu när vi haft uppehåll och allt! Jag är nog inte speciellt populär hos tränarna just nu...

Lite glad är jag ändå. Äntligen har vi trådlöst härhemma så jag kan ha min dator uppe i rummet och slipper störas av övrig familj, plus att sängen är betydligt skönare än en obekväm skrivbordsstol.
Tänk att man skulle vara tvungen o förstöra nätverkskabel-uttaget för att få det..

PussKram

RIKTIG BONDBRÄNNA!!

Okej, solen skiner och klockan är snart halv sex.
Jag ska fatta mig kort.

Helgen i sommarstugan var avkopplande. Den kan sammanfattas med orden:
- Sol
- Böcker
- Mat
- Sova.
Det var väl ungefär vad jag och mina föräldrar gjorde. Mest läste vi.
Jag har hamnat i nån bok-period och maler igenom böcker på löpande band. I sommarstugan hann jag läsa ut tre böcker på två dagar! Det är få saker som är så avkopplande som när man i lugn och ro kan få sitta och läsa en riktigt bra bok.
Ja, så det var min helg.

Igår var det åter tillbaka till arbetet. Inget fyratimmars pass som i torsdags, utan nu åkte jag på att PLOCKA FLYGHAVRE!
De' ni!
Igår förmiddag blev jag upplockad vid morötterna och körd ut till en åker i Martebo. Där gick sen jag och tre herrar med varsin sopsäck och letade efter detta irriterande ogräs, flyghavre. När vi fick gå hem klockan fyra hade vi  nog gått över en mil iaf.
Och efter några timmars morotssortering imorse, fick vi på förmiddagen idag fortsätta där vi slutade igår.
Har nog inte "promenerat" såhär mycket som jag gjort dessa två dagar, på evigheter..

Solen har stått högt på himmelen nästan hela tiden och armar och ansikte har fått färg så det heter duga.
Bondbränna har jag fått också.
RIKTIG BONDBRÄNNA!
Ingen jädra "utflykt i t-shirt bondbränna" som en annan turist, utan här har jag gått i stekande sol på åkern i t-shirt och arbetat likt en riktig bondmora, därav uttrycket och även färgen.
Men speciellt vackert är det då inte..

Vet ni vad jag mer gjort!?
Jag har köpt en SYSTEMKAMERA!!
Tjohooo!!
En Canon EOS 1000D, fint som snus.
Nu jädrar ska här fotas!
Har gått omkring ute i trädgården den senaste timman och fotat allt jag kommit åt. Det är så kul!!!
Tror det är därför jag är så uppspelt också...

Nej, måste ut i solen och göra av med all energi.

PussKram


Semster igen då...

Så, nu tar jag min mamma och pappa med mig och drar till sommarstugan i Näs över helgen.
Hoppas på hett väder.

Trevlig Helg på er!

PussKram

- En näve solsken, tack.

Oj vad jobbigt det var att börja jobba igen då!
Började klockan 7.00 imorse och när klockan slog 11.00 gick vi hem igen. Det fanns inget mer jobb att göra. Snacka om mjukstart..
Till på köpet blev jag ledig imorgon också. Det är inte alla som först har semester fem 1/2 vecka sen jobbar en dag för att sedan få ledigt igen. Lär inte klirra mycket i kassan den här månaden, men det får gå. Denna plötsligt lediga fredag gör nu så att jag och mina föräldrar kan åka ut tidigare till sommarstugan imorgon istället. Nice.

Guuu, jag är såå trött! Har knappt sovit en blund inatt. Dels för att jag var rädd att fladdermössen skulle äta sig igenom min igentejpade dörr och sedan anfalla mig, men också för att jag på en natt skulle ställa om från läggdags ca 03.00 och uppstigning ca 11.30 till läggdags ABSOLUT SENAST 23.30 och uppstigning 06.00. Det går ju bara inte.
Så där låg jag i min nybäddade säng och vred och vände hela natten.
Kan upplysa er om att det regnat konstant sen igårkväll.
Faktiskt ganska rofyllt  att ligga och lyssna på regnets smattrande mot taket när man inte kan sova..

Några timmar till kan det få hålla på. Regnet. Men sen får det vara bra. Jag har beställt solsken och värme till helgen när jag och mina föräldrar lämnar de två hårt arbetande systrarna hemma och drar till sommarstugan i Näs. Dessvärre verkar vädret ha andra planer enligt alla prognoser jag kollat. suck.
Må vädergudarna lyssna på mig!!

PussKram


Back on track

Om, i skrivande stund, åtta och en halv timme är jag tillbaka till den fruktade vardagen igen.
Fy.Fan.

Att klockan dessutom är 22.30 och jag fortfarande är pigg som om det vore mitt på blanka dagen, gör ju inte saken bättre direkt.

Har ändå försökt sysselsätta mig och varit så aktiv som det bara varit möjligt idag. Ikväll har jag storstädat både mitt rum och GARDEROBEN, och även tejpat för alla tänkbara små vampyr-krypin. Fladdermössen är nu förhoppningsvis väck.
Till min lycka regnade det när jag vaknade halv tolv idag. Det gjorde att jag i lugn och ro kunde få ägna mig åt bakning hela dagen utan att känna ångesten över att man inte spenderar sin tid ute i solen istället.
Jag och lillasyster Tessan bakade FYRA olika sorters kakor. De' ni!
Vi levde på kaksmet hela dagen och fick inte i oss "riktig" mat förrän sent ikväll, men det är okej tycker vi, sånt får man göra när man har semester.

Ja snyft, semester ja.. Suck så tråkigt att börja jobba igen.
Packa matlådor, gå och lägga sig i tid på kvällarna, upp tidigt, ont i ryggen, ont i benen, ont i huvudet. Ja, det finns inte så mycket mer att säga än just SUCK.

Jaja, får väl surfa vidare nu. Har gett mig själv datorsittande fram till 23.00, och det ska jag hålla den här gången..

PussKram


Batman gömmer sig i min garderob!

Suck. Jag är trött. Irriterad också.
Två nätter utan klok sömn.
Anledning?
Jo, nu ska ni få höra...

I söndagskväll, någon timme efter att jag skrivit klart mitt senaste inlägg, gick jag och la mig. När jag nästintill somnat hörde jag plötsligt det pipande ljudet från fladdermöss. Äckligt och läskigt kan vissa tycka, inget speciellt för mig då fladdermössen bor uppe i taket över mitt rum så jag hör ljudet ständigt. Men den här kvällen fick ljudet mig att reagera. Det var alldeles för högt och dessutom hördes ett krafsande. Jag tände lampan i taket och fick till min förskräckelse se nåt svart röra på sig på golvet intill väggen borta vid fönstret.
I ren panik sprang jag ner till mina föräldrar och förklarade att en fladdermus kröp runt på mitt golv.
- jaha? det kan inte jag göra nåt åt nu, sa mamma och somnade om.
Förbaskade föräldrar. Vad ska man ha dom till om inte för att ta bort äckliga djur mitt i natten!?
Jag gick då upp och hämtade en madrass som jag sen drog in och la i min lillasysters rum. Hon var vaken och ville se vampyren som kröp runt i mitt rum. Idiotiskt nog började hon störa den så han blev rädd och for in i springan mellan garderobsdörren och golvet och försvann sen in nånstans i garderoben.
jag tog mina lakan, lämnade dörren och lampan tänd i garderoben, stängde sovrumsdörren och gick in och la mig på madrassen hos Tessan. Den natten sov jag dåligt.
Igårkväll kom mormor in och med min, mammas och pappas hjälp fick vi ut den lilla odågan som gömt sig under en hylla i garderoben.
Skönt, nu kan man sova lungt igen tänkte jag när jag gick och la mig igårkväll.
Tji fick jag.
Hann kanppt släcka lampan innan jag hörde det numera väldigt bekanta krafsandet och pipandet. Tände lampan och visst kröp där en fladdermus. Den här gången lyckades jag dock få mamma att ta bort den (jag själv vägrar, dom är läskiga!)
Det blev en natt till på madrass hos lillasyster.

Ja, så jag har lite problem just nu. Vi vet inte hur dom kommit in. Det har aldrig hänt förut. Dessutom är fladdermössen som kommit fram jättesmå, och kan inte flyga...

Dom måste bort iaf. Tessan får sinnesutbrott på mig.
Första fladdermus-natten blev jobbig för henne.  Storasyster som stör mitt i natten. Jag började med att dra i rullgardinen som hon inte dragit ner ( ja man vill väl sova när det blir ljust också..) och hade ett väldigt jobb med det en stund. Sen stängde jag emot dörren, som hon annars brukar ha öppen, eftersom jag låg och såg rakt igenom hallen, in i badrummet och ut genom fönstret. Sen var det klockorna. Det finns få saker som är så irriterande som tickande klockor. EN tickande klocka när man ska sova och jag blir tokig. Tessan har TVÅ tickande klockor när hon sover. Hur klarar människan det?
Ja, jag for upp igen och försökte dra ur batterierna, men misslyckades. Lyckades däremot bryta av en nagel. Ja så jag gick in med en klocka i badrummet och en in till vampyräcklet i mitt rum. Den tyckte jag han kunde ligga o lyssna på. När jag sen skulle lägga mig på madrassen igen råkade jag sätta knät i min egen icke-tickande klocka och den gick itu. Jag svor lite väl mycket och då fick lillasyster nog.
- Nu får du fan ge dig, sa hon, tog sitt täcke och gick ner o la sig i soffan i vardagsrummet.
Där låg jag sen ensam, skiträdd att fladdermössen skulle komma och äta upp mig. Till min lättnad dök katten upp efter några minuter och låg sen bredvid mig och vaktade hela natten. Då kände jag mig trygg igen.

Ja så ni förstår kanske att jag inte sovit så mycket nu. Lite sömn resulterar i irritation och rastlöshet.
Att jag dessutom börjar jobba igen om ynka två dagar gör inte saken bättre. Semester är verkligen lyckan på jorden.
Suck.

Fladdermusfritagning:


 
Under en hylla i garderoben hittade vi den:
.. Två rumpor försöker komma åt vampyren:  Mormor och far min var dom som fick ordna med det där. Jag och mamma höll oss på SÄKERT AVSTÅND. Mormor ville slå ihjäl den eftersom det var så svårt att få ut den levande ur det lilla utrymmet under hyllan, men det satte pappa stopp för och istället lyckades dom tillsut fånga in den i en håv: .Sen släppte vi ut den i det regniga fria. Den var omtumlad och ville icke flyga iväg. Vi gömde den under garagetaket där den kunde få återhämta sig utan att katter kom och störde. Idag var den borta.

Snipp snapp snut, så var sagan slut.

PussKram


Dagen i DETALJ.

Hejhopp.

Har precis sett en skitkass film. Robert de Niro spelade en av huvudrollerna och lurade mig till att se den.
Gubbe.
Mad dog and Glory hette denna konstiga komedi. Dåligt konstig var den.

Igårkväll var jag på munken med Annika, Elin och en som heter Ida. Vi började kvällen vid halv nio-tiden hemma hos Annika och förfestade med sminkning, frissning, drinkning och annan fixning. Sen försvann vi iväg.
Det var kul och asmycket folk. På slutet lite väl mycket folk. Sådär mycket att man på dansgolvet hade en kvadratmillimeters dansutrymme ungefär. Men det var kul.
Tiden gick skitfort och helt plötsligt var klockan två och det var dags för stängning.
Tack för en kul kväll, my ladies!

Idag har jag...hmm... vad har jag gjort egentligen? mitt minne börjar bli dåligt.
Vaknade vid tolv av att Annika skrek:
- FRUKOSTEN ÄR SERVERAD!
Satte mig upp i sängen och fick höra Elin berätta att hon drömt jättemycket inatt. Kom då på att jag själv drömt att mamma och pappa förnyade sina äktenskapslöften med en stor bröllopsfest. Vi skrattade åt det, och sen berättade Annika och Elin vad dom drömt. Dom hade drömt ännu roligare.
Klev upp, åt frukost; naturell youghurt med müsli och russin i, hembakade himmelskt goda bröd, och digestivekex. Till det ett glas apelsinjuice. Annikas syster Mia kom och satte sig vid frukostbordet. Annika plockade fram chokladbollar som Mia gjort nån gång dagen innan. Vi åt och kände oss onyttiga men struntade i det. Hungriga och trötta efter krognatten som vi var. Plockade sen undan frukosten, gick och packade ihop, tog bort madrasserna och borstade tänderna. Sen ville Annika och Elin dra eftersom dom skulle jobba. Då sa vi hejdå och sen åkte jag hem. Hemma satte jag mig vid pianot en stund. Kom där fram till att jag hatar vårt piano och mina trögfattade fingrar och satte mig istället vid datorn en stund. Där läste jag bloggar men inte mycket uppdatering hade skett så det gick väldigt fort. Blev sur för att ingen vill skriva blogg nu i sommarvärmen och började "youtuba"  istället. Hamnade efter ett tag bland en massa gamla sommarlovsprogram. Kom fram till att Mormors magiska vind, Salve och Vintergatan är dom i särklass tre bästa som visats, däremot väldigt svårt att bestämma vilken som är allra bäst. Hittade även ett kort klipp från serien simpor och grodfötter, och kom fram till att nästan ingen liten unge gillade serien men såg den iallafall. Inte så underligt med tanke på hur äckliga dom ser ut, tänkte jag. Kom ihåg hur jag själv tyckte serien var läskig när jag var liten men ändå såg nästan varenda avsnitt.
Sen kom mamma och störde mig i youtubandet. Hon ville att jag skulle göra nåt åt kycklingen som stod på bänken. Kycklingfiléen alltså, inte en levande kyckling. Jag antog hon menade nåt matigt och bestämde mig för att göra den berömda flygande jakob. Blev sur när jag upptäckte att vi inte hade några jordnötter hemma. Blev då väldigt sugen på rabarberpaj och övervägde att göra det till kvällsmat istället men insåg det okloka i den idéen och åkte istället till affären och köpte jordnötter. Träffade chefen i affären, hon var förvirrad och hade slarvat bort nycklarna. Dom låg dock i hennes byxfcka och var snabbt återfunna. Gick in affären och letade fram vad jag skulle ha. Chilisås, jordnötter, vaniljvisp, diskmedel, youghurt och glass. I kassan fick jag hjärtklappning när jag inte hittade kortet i plånboken. Hittade det dock i en annan liten plånbok i min väska och kunde betala utan problem. Packade ner allt i en plastkasse och åkte hem. När jag kom hem skar jag upp kycklingen i mindre bitar, kokade sås, skivade bananer, la allt i en form, hällde över JORDNÖTTER och tjoffade in det i ugnen. Sen kokade jag ris, gjorde en sallad, bakade rabarberpaj och diskade. Därefter ställde jag tallrikar och bestick på bordet och ropade till familjen:
- MAAAAAT!!!
Vi slevade upp maten och satte oss ute på altanen i det något kalla men soliga sommarvädret. Vi åt och pratade, sånt som familjer gör och sen gick alla in och gjorde nåt. Själv sprang jag upp på rummet och bytte om till mjukisbyxor och sen gick jag ner och drog på mig joggingskorna. Där nånstans kom morfar in med en nyckel och sa:
- Den här får ni använde sen när ni ska stänge av gräsklipparn.
- Okej, sa jag och mamma.
Sen gick han, och jag med. Han skulle hem, jag skulle på en promenad. Gick "6 kilometarn" och passerade därmed kusinernas gård. Fick se att dom var ute i trädgården så jag stannade till och pratade lite med dom en stund. Fotboll pratade vi blandannat om. Sen gick jag vidare.
Var hemma igen en dryg timme senare och ställde mig att vispa vaniljvisp. Därefter blev det rabarberpaj-kalas. Det var då vi slog på Tv4 film och upptäckte att en komedi med Robert de Niro just skulle till o börja.
- Åh va kul, Robert de Niro är med! då MÅSTE den vara bra!
Ni som läst från början av detta inlägg och orkat er igenom hela denna utomordentligt tradiga "det-här-har-jag-gjort-idag-text" vet att så icke var fallet.
En timme och 40 minuter senare var filmen slut och jag besviken.
Då satte jag mig här och bestämde mig för att skriva ett blogginlägg och vara lite roligare än alla andra som väljer att ligga i solen istället för att blogga.
 Började inlägget med att berätta vilken skitfilm jag nyss sett, ville på så sätt rädda så många som möjligt från att begå samma misstag. Efter det insåg jag att jag inte hade nåt mer kul att skriva, förutom gårdagskvällen, och kom då på den briljanta ideén att föreviga denna söndagen den 5 juli 2009 med att i detalj beskriva vad jag gjort under dagen.
Och nu var jag klar med det. Vad som händer härefter är nog att jag slösurfar lite. Bestämmer mig för att det får bli MAX en halvtimme till, men det slutar med att jag stänger av datorn TVÅ timmar senare. Då är jag i zombietillstånd och masar mig upp till badrummet där jag duschar av mig all hårspray jag fortfarande har kvar i håret, och borstar tänderna innan jag kryper ner under täcket och däckar.
Slut.

Imorgon ska jag träffa mina två vänner Elin och Annika. Igen.
Ja, dom får visst aldrig nog av mej.

Godnatt.

PussKram

Uppesittare

Här vänder vi på dygnet.
Klockan är två mitt i natten och jag sitter fastklistrad vid datorn.
Märkligt. Jag är supertrött men kan inte förmå mig att hoppa i säng.

God morgon.

PussKram


Ångest och veckorapport

Dagarna fortsätter löpa på i rask takt. Löper definitivt snabbare än vad jag själv gör, som slarvat med den "egna träningen" nu under fotbollsuppehållet.

Denna veckan har jag:

- Kollat min kvaddade dator på databyrån.
- Köpt en strandstol på Rusta (fiin mörkblå med nackkudde (!) tjohoo! ehm..)
- Badat i Hejdeby kalkbrott och kommit fram till att den tidigare badkrukan Isabelle numera är en riktig tuffing medan hennes systrar är ena riktiga mesar...
- Smakat Marabouchokladens sommarsmak med jordgubbsbitar i. Den var god.
- Solat i Åminne i sällskap av Micka. Fick besök av alger men det gick ingen nöd på oss.
- Dansat loss på munken med Elin och Annika. Skitbra musik för en gång skull!
- Utflykt med de två dans-pinglorna i Svarthäll.
- Promenerat som en galning över hela socknen.
- Lyssnat på lillasyster Therese när dom hade spelning med gruppen från rockkollot hon gått på i sommar.
- Delat ut tidningar i Almedalen med fotbollslaget för andra gången under almedalsveckan.
- Fått ett mindre aggressionsutbrott på Kristdemokraterna. Dom hade "hyrt" gräsmattan intill scenen i almedalen så där fick vi inte gå och dela ut våra tidningar. Inga av dom andra partierna har gjort det, men KD vill ju inte vara som alla andra. Kul, när det började närma sig tal-dags vid scenen stod i princip ALLA almedalsbesökare på den "hyrda gräsmattan". Buu för KD.

Så där fick ni veckan i korthet.

Jag har börjat förstöra saker mer än vanligt. Och inte är det helt vanliga saker jag förstör. Det började efter att jag kommit hem från USA.
En kväll tappade jag min dator i golvet. Otuligt nog satt nätverkskabeln i och självklart landade datorn med kabeln före i golvet. Datorn i sig klarade sig bra men kabeln och dess urtag blev totalförstört och jag kan nu inte använda internet längre. Dock fick jag råd från databyrån att köpa nån grej som fixar det. Låt oss inte gå närmare in på det (jag och datorer, ni vet..).
Nån kväll efter mitt dataförstörande skulle jag vrida på kranen i köket och ta ett glas vatten. När jag vrider på kranen knakar det till och plötsligt sitter handtaget väldigt löst och inget vatten kommer. Då hade jag alltså lyckats förstöra vattenkranen också. Ja, hur lyckas man?


Jag har ÅNGEST. Om en vecka har jag börjat jobba igen. Fy f**n va tråkigt!
Upp klockan fem och sex på morgonen, stå i det heta packeriet i fula, illasittande, varma kläder och peta på torra morötter till sena eftermiddagen. Suck.
Jag har fått mersmak på det här med semester och ledighet. Jag får så mycket gjort! och jag orkar så mycket mer! Suck.
Samtliga som läser det här sitter säkerligen och tänker nåt i stil med: "Va fan klagar hon på, varit ledig i över en månad med kanonväder och allt, medan man själv jobbat arslet av sej" eller "bortskämda snorunge, var glad att du har ett jobb". Jag förstår er, håller med er tillochmed. Gnällig, bortskämd och lat, that's me! Men det skiter jag fullkomligt i. Det är pestigt att gå tillbaka till detta monotona morotssorterande efter fem och en halv vecka i friheten, hur förjäkligt alla andra än har det. Sådesså.

Jaja, än är det inte jobbdags. Har fortfarande SEX ljuvliga dagar kvar av semestern och dom ska jag inte deppa bort. 
Ut i det vilda Isabelle! Bred ut dina vida vingar! Flyyyyg!
 Ehm.. hejdå.

PussKram