Nyår 2009 (eller är det 2010 man säger?)



Gott Nytt År!!


Här har ni snyggingen....

....Bilderna på min stolthet är äntligen här!
Titta och förundras:

 




Varför är det bara skit på tv när man för en gång skull har planerat in en lugn och skön helkväll framför tv'n??  Kan nån svara mej på den frågan!?  
Har tagit plats här i soffan, burrat ner mej under julklappsfilten och smockar just nu i mej mjölkchoklad för glatta livet (efter nyår ska jag ta tag i matvanorna igen..ehm..), och en bra långfilm hade inte varit fel nu. Men men, det ger mej lite tid för bloggen istället.

Julen är typ över.
Jaja, nyår är ännu kvar och en röd dag nästa onsdag när det är trettondagjul, och om man håller på reglerna så slänger man ju inte ut julen förrän tjugondagknut. Men ändå.
För mej var julen redan över halv 11 på julaftonskvällen, när de sista julklapparna var upprivna och illamåendet från all julmat stod en upp i halsen. Så är det varje jul för mej. Jag blir alltid lika deprimerad på julaftonskvällen och det håller i sej hela juldagen med. Man inser att allt roligt pyssel, alla förberedelser, allt mys och all stress som varit hela decembermånad gjorts för just denna högtidsdag, och så är den helt plötsligt bara över! Den går så fort! Är det då verkligen värt att springa sej svettig på stan för att hitta de perfekta julklapparna, eller handla julpynt och tomtar för närmare 1000 lappen, när det ändå egentligen bara handlar om EN dag!? suck.

Men förutom den sedvanliga depressionen så hade jag en väldigt mysig och bra jul. Jag fick umgås mycket med familjen och släktingarna, bjöds på ljuvlig julmat, åt godis så det rann ur öronen, fick paket innehållandes sånt jag önskat mej, fick mysa mycket med min kissekatt, och fick sova hela tre nätter i mitt "gamla rum" hos mor och far. En perfekt jul vid närmare eftertanke.

Annandagjul spenderade jag enligt tradition (allt handlar om tradition i jultider ju!) hela dagen i södervärnshallen och svenska spel cup. Fotboll från tidig morgon till sen eftermiddag. Det gick inte skitbra direkt, mitt lag kom tvåa räknat bakifrån, och det hade varit roligare att komma etta framifrån..men det var kul ändå och dagen gick fort.

Nu är det vardag igen. Jag har jobbat idag och ska så göra även tisdag och onsdag, men sen blir det återigen fyra dagar i frihet!

Nej, nu har jag ätit upp chokladen och känner mej lite illamående igen.. Måste sluta detta söttätande snart!
Nästa aktivitet för kvällen blir nog att se lite Sunes jul (en av favoriterna bland årets julklappar) innan jag ockuperar sängen.


PussKram


Nu är det jul igen!

Vår julskinka har rymt, och släkten kommer om en timma
vår julskinka har rymt, det tycker vi är GRRYMT!
Fin julmusik spelar i mina öron där jag nu sitter framför datorn hemma hos mor och far, insvept i en ullfilt för jädrars va kallt det var här!
Tomtarna är på plats, granen ska snart kläs, någon dammsuger, ljusen är tända och hela huset doftar ljuvligt av julmat. Det är danföredopparedan och nu är det bannimej snart jul PÅ RIKTIGT!

I eftermiddag har vi haft sedvanligt julfirande på jobbet. Bossen och personalchefen klär ut sig till tomtefar och tomtemor och delar ut julklappar till hela personalen och så bjuds det på tårta. Vi jobbade verkligen in i det sista idag för att få ihop ordrarna i tid men tillslut kunde vi få det efterlängtade fikat iallafall. Julklappen vi fick var en fin ullfilt som ska ta plats i min soffa i lägenheten så småningom. Rimmat hade dom ju också gjort såklart! Varje person fick ett milslångt rim riktat till personen som skulle få presenten i fråga. Jag väljer av många skäl att inte visa mitt rim här på bloggen då ni lätt skulle få fel uppfattning om mej efter det, men många skratt frambringade det..

Nu hoppas jag det snart blir julmiddag här och därefter julgranspyntande. Sen är det helt lugnt för min del om det kan ta o bli julafton med en gång!


God Jul mina vänner!


PussKram


Sicken snygging!

Åh, ni skulle bara se vad mitt öga skådar just nu. Den vackraste granen i hela norra visby iallafall, står två och en halvmeter ifrån mej där jag sitter i tvsoffan. Den är visserligen lite torr på sina ställen, och lutar lite snett, och glitterbandet hade kunnat vara nån meter längre, men den är så jädra snygg ändå!
Stora klarröda kulor blänker ikapp med små mattguldiga kulor med glittermönster på. Vita julgransljus slingrar ikapp med det guldpärlband jag valt att pryda granen med istället för glitter, och högst upp i granen sitter det en stor, fin guldstjärna som glittrar av sig något enormt.
Jag beskriver mitt underverk i ord istället för att lägga upp bilder av den eftersom min kamera valde att ta slut på sitt batteri ikväll. Men min stolthet kommer inom kort visas här på bloggen förhoppningsvis.

Jag fick god hjälp med att pynta granen av både Elin, Annika och far min ikväll. Det är verkligen inte samma sak att pynta själv. Det känns inte lika stämningsfullt liksom, och man känner sig ensammast på jorden.
Vilken tur att jag slipper känna mej ensam!

Jag ska sova nu. Ville bara säga att det finns en gran i mitt hem nu och lägenheten är redo för JUL!
Och ALLA julklappar är FÄRDIGKÖPTA också!!

Snart är det jul, snart är det jul, snart är det jul.

Godnatt

PussKram


Där snön är som finast

Just nu befinner jag mig i ett juligt och snötäckt Källunge hemma hos mor och far, och har här varit sen klockan tio igprkväll.

Lillasyster Tessan fyller 15 år idag så snart väntar stort firande. Hittills har det varit väckning med sång och paket, snöskottning, och förberedelser. Grattis Tessan!!

Snön är verkligen annorlunda här på landet mot vad den är i stan. Den är så mycket mer och så mycket vitare här!
Snön ligger decimetertjock på taken, Småfåglarna leker fridfullt i kärven, träden står tryggt inbäddade och grenarna hänger tungt mot marken nertryckta av allt det vita som lagt sig tillrätta på dom och när det blåser till virvlar det upp glittrande snöflingor i tjocka moln. Trädgården ser ut som en enda stor marängswiss och snön ser extremt fluffig och mjuk ut så att man vill slänga sig ner och tumla runt i den. Vägarna är smala och kanterna ser ut som bob-banor då det bildats flera decimeter tjocka vallar. Asfalten ligger djupt begraven under snön och man kan lätt tro att man hamnat uppe på nåt fjäll. Sen kommer solen och allt glittrar sådär magiskt vackert och det ser ut som taget ur ett vykort från alperna. Aaah, så fint det är! Jag älskar SNÖ! 

Igår shoppade jag julgranspynt för många hundralappar på Rusta. Min gran kommer bli så fiiin!
Sen skulle jag tanka och då hade tanklocket fryst fast. Hann nästan böja sönder bilnyckeln och ge bilen några nya repor innan en snäll arbetskompis kom till undsättning. Ett hårt slag på locket och sen gick det upp! Så nu har jag en fulltankad bil iallafall.

Sen kom Elin och Matilda. Vi hade julklappsutdelning och sen satt vi och pratade skit. Beställde pizza gjorde vi också (Hu, jag har ätit pizza två gånger den här helgen och har känt mig illamående ända sen jag tog sista tuggan igårkväll. Det blir inte pizza nu på ett bra tag) och hade en riktigt mysig kväll.
Första julklappen i år blev ett set med body lotion, shower gel och en parfym från Matilda. Hon i sin tur fick en kokbok för nybörjare, en grytlapp och plåster av mej och Elin. Vi är lite oroliga nu när hon ska flytta till östersund och börja plugga i januari. 

Nu ska vi snart möta upp släktingar i skogen. Sen ska vi leta julgran!!

Snart är det jul, snart är det jul, snart är det jul.


PussKram 

Bjällerklang


Jag försökte lägga upp en bild av utsikten från mitt köksfönster här, men datorn tycks vilja annat idag (snart åker den här jävla maskinen ut!). Jag har suttit hela förmiddagen och tittat ut genom fönstret, nu när hela världen blivit vit är det riktigt rogivande att sitta här vid sitt köksbord och titta på snöyret utanför. Harmoniskt.

Ja, det har varit en harmonisk och lugn förmiddag här i lägenheten. Jag somnade tidigt igårkväll och fick därmed sova många timmar i natt. När jag vaknade vid tio idag var jag utvilad och hyffsat pigg. Tog en långdusch innan jag ställde mej vid diskhon och började skrubba tallrikar med musikhjälpen på radion i bakgrunden. Med bra radio eller musik och obegränsat med tid kan det vara ganska rofyllt att stå och diska faktiskt.
Sen slog jag in Matildas julklapp och nu har jag precis ätit frukost.

Nu hade jag tänkt klä på mej och sen ta mej ut i snövädret och handla lite tomtar och julgranspynt. Senare idag ska jag träffa Elin och Matilda så ska vi umgås litegranna. Matilda bor ute i ingenstans (hemse) och därför ses vi inte alltför ofta, vilket är skittråkigt så idag blir det en heldag!

Imorgon fyller lillasyster Tessan 15 år. Min bebis börjar bli stooooor!! snyft. Snart är hon äldre än jag..
Det ska vi fira traditionsenligt med julgranshuggande tillsammans med delar av släkten och sen fortsätta med födelsedagsfika hos mor och far. De senaste åren har det känts som att vi gett oss ut att leta julgran mitt i oktober ungefär, med brungrå, trista skogar, många plusgrader och regn hängandes i luften. I år ser det dock ut att bli riktig julkänsla över vårt julgransletande med all fluffig snö! Kanske att vi tillochmed dammar av den gamla hästsläden som står hemma på morbrors gård. Någon häst äger vi inte men traktor har funkat bra förut. Det är en släde som funnits på gården sen långt tillbaka i tiden, och jag minns ett riktigt snöigt år för ett antal år sedan (när det fortfarande var snö i princip hela vintrarna) när vi kurade ihop oss allihopa i den lilla släden och med traktor tog oss med den till skogen och hittade våra julgranar.

Nu, är det hög tid att bege sig.

Snart är det jul, snart är det jul, snart är det jul.


PussKram

Uppunktat

- Just nu visar kanal 5 "Bridget Jones dagbok". Världens charmigaste film.

- I söndags var jag och Elin i väskinde kyrka och såg lucia. Det var fint och jag saknade att få sjunga i luciatåg liiite. Men bara lite. Sen svor vi lite i kyrkan, sånt som man inte får.. men vi kunde fakiskt alla psalmer (stiiiilla naaatt) så gud blev nog inte så sur ändå.

- I fredags var fotbollslaget hos Micka och firade henne eftersom hon gått och blivit ett år äldre på senare dar. Närmare bestämt 19 år! Vi bjöds på chiliconcarne och marängswiss. Sen såg vi Idolfinalen där Erik vann. Det var ju skoj för honom. Skoj som bara den hade vi iallafall! Tack Micka! 

- Sen helgen har jag fått ett enormt chokladsug. Jag tänker dagligen på choklad numera. Igår kunde jag och Tessan inte motstå frestelsen längre. Vi ville smaka den nya 'marabou Vinter' och var ju då tvungna att köpa den! Den var ganska god faktiskt, men nu är chokladbegäret ännu värre. Måste kunna motstå under vardagarna, så de två sista raderna som vi lämnade ska sparas till helgen kom vi överens om. Nu ska jag stå emot choklad fram tills dess. suck.

-
Musikhjälpen går på P3 just nu. Oerhört bra initiativ av Sveriges Radio tycker jag. Tre programledare sitter inlåsta i en glasbur i sex dagar och sänder radio dygnet runt. De får under dessa dagar inte äta nånting, pch deras uppgift är att få människor att stödja kampen mot malaria genom att skänka pengar. Skänk 50, 100 eller 200 kronor och du får önska en låt som dom sen spelar upp. Det pågår även auktioner under hela veckan där människor skänkt olika saker. Bl.a auktioneras Håkan Hellströms gitarr ut, och en mjukisorm som Alice Cooper signerat (han var med och invigde musikhjälpen igår). Så det tycker jag ni kan göra om ni har en femtiolapp eller kanske en hundralapp över tillochmed. Det tänker iallafall jag göra. Hur du går tillväga kan du läsa här

Nu är det hög tid att sova.

PussKram


Nu är det bra igen

Oj, klockan är redan tre.. Idag har man inte gjort många knop.. Jag får väl erkänna att man inte är den piggaste o fräschaste människan på jorden idag, har väl mått bättre så att säga..

Men jäklars va kul det var igårkväll!
Igår efter matchen var mitt humör i botten, vilket de som läst
gårdagens inlägg fått ta del av.. Det gick dock över efter att jag fått gå loss med dammsugaren ett tag och när mina arbetskompisar plingade på, var förlusten glömd (nästan iallafall). Det blev lite vindrickande och ett intensivt sms-skrivande till det andra förfestgänget som befann sig på andra sidan av stan. 
Två timmar senare, på plats på Joda, blev det julbord för hela slanten. Maten var jättegod och humöret var på topp hos alla! 
Vi drack och skrattade i massor, hade djupa diskussioner på toa och efter ett tag var alla hämningar släppta. För vissa blev det lite för mycket, för andra alldeles lagom men när klockan slog tolv var vi bara sex tappra arbetare kvar och vi kände att kvällen inte var färdig än. Då gick vi till Hp5 och blev kvar där tills dom stängde. Klockan tre var vi hemma och nu är det söndag.
En riktig toppenkväll med otroligt skojiga, snälla och snygga jobbarkompisar.

Förkyld är jag fortfarande med så det är rätt dag att ta det lugnt.

Det är lucia idag och för första gången i mitt liv ska jag inte vara med i något luciatåg! Den dagen kom den med. Nu är man vuxen på riktigt. I fredags gick en skolklass lucia för oss på jobbet. Det var stämningsfullt och jag kände att min luciatid är över. Det är hög tid att lämna över ljuskronan till nästa generation...
Får se om det blir nåt lussetittande ikväll.


PussKram 


Bittert

ÄNTLIGEN! Den här förbannade datajä***helve***sk**maskinen kommer snart få sin första och sista flygtur ner för balkongen om den inte börjar bete sig. Den får perioder då den vägrar koppla upp sig på internet. I TVÅ DAGAR har jag varit utan nätet! men nu helt plötsligt gick det bra igen.
Jävla teknik.

Sitter här och är så satans förbannad. Jag avskyr att förlora. Önskar man kunde vinna jämt. Vi förlorade futsalkvalfinalen mot När för ungefär två timmar sen. Det suger skit. 

Och nu måste jag städa av lägenheten för om två timmar får jag besök av ett glatt jobbargäng som vill förfesta här. Inte för att jag tänker göra nån stor julstädning tills dess då det förmodligen kommer vara upp och nervänt här när vi lämnar lägenheten, men lite snyggt får man väl anstränga sig till o fixa. 
Jag hatar o städa, speciellt när jag är sur. Den där dammsugaren kommer vara förstörd när jag är färdig. 

Förkyld är jag med. Näsan är täppt om f* och innan jag skulle åka till matchen idag fick jag näsblod. Tjoho va kul.
Aaaahhhhh jag blir galen! Jag vill inte förlora, jag vill inte städa,jag vill inte va förkyld,  jag hatar folk som inte hör av sej, dom kan dra!, och jag vill inte gå på julbord med glada människor ikväll.
Det enda jag vill just nu är att gå och lägga mig i min säng. Gömma mig under täcket, somna och inte vakna upp förrän på julafton. Då ska förkylningen va väck, nån ska ha köpt alla julklappar jag inte tagit tag i än och så ska det va julpyntat och fint från golv till tak och mitt i rummet ska en fin gran stå utsmyckad. Så vill jag ha det nu. Ge mig det.

Äsch, det blir inte bättre av o sitta här bitter och svära av sej. Lika bra o ta tag i den här röran.

PussKram


Gå och lägg dej!

Den här dagen har inte varit lika otursfylld som gårdagen. Trött och seg har jag varit, men oturen har inte varit värre än vanligt.

Jag planerar att gå och lägga mej nu egentligen. De senaste kvällarna har blivit alltför sena och idag somnade jag nästan på lunchen, sittandes rakt upp och ner på stolen med ansiktet gömt i händerna. Snark.

Ikväll har det varit skojsig träning i slite, och jag blev uttagen till futsal-kvalfinal på lördag. Skitkul och uppladdningen har redan börjat.
Lite orolig är jag bara för att det molande halsontet som placerat sig i min kropp ska bryta ut lagom tills det är dags för fotboll. Det verkar vara nån mystisk halssjuka som går just nu.. Ny form av svinis måntro!?

Efter träningen ikväll gjorde jag havregrynsgröt. För andra gången i mitt liv. Som liten hatade jag det men nu är jag stor och vuxen och tänkte ge det en chans till. Det var inte så illa faktiskt, fast jag saknade nåt gott att ha på. Mjölk hade jag till men förutom det då? nåt sött saknades. Strösocker var sådär, vad kan man annars ha på?
Ni vana grötätare, kan ni ge mej några tips?

Nej sova nu.

Kolla in den här bloggen:
litengubbe. Vilken rolig form av konst!

PussKram

När inte allt går som det ska

Så vart det måndag igen. Skitmåndag.
I morse började jag dagen med att åka hemifrån försent och det var stresskörande till jobbet som gällde. Dagen fortsatte sen lika fantastisk när jag hamnade vid den fruktade helvetesmaskinen på jobbet. Självklart krånglade den konstant hela passet igenom och jag var på åskmolnshumör när det äntligen blev lunch.
Fem minuter in i första passet efter lunchen lyckades jag med det vi är FÖRBJUDNA att göra, nämligen trycka in nödstopp. Fast jag tryckte egentligen inte utan snarare kastade en morot rakt på knappen. Hela packeriets alla maskiner stannade och en förbannad förman fick krångla igång allt igen. Jag sa först inget utan vred bara tillbaka knappen i rätt läge igen (folk har gjort detta misstag förr, och tro mej, man gör bäst i att inget säga..), men när förmannen en stund senare kom upp till oss som sorterade ville min kropp något annat än att hålla tyst. Jag kunde verkligen inte hålla tillbaka skrattet, jag kämpade emot allt vad jag kunde men det gick verkligen inte! Småfnittrande stod jag där och sorterade och självklart såg förmannen detta och jag var avslöjad. Fast han blev inte så arg ändå. Det var ju trots allt första gången jag råkat göra det, men nästa gång (som inte ska ske!) kommer jag nog inte undan lika lätt.
Som grädden på moset slog jag sen i armen rejält och fick ett blåmärke som bevis på min klantighet.
Därefter stod jag hela eftermiddagen och förbannade denna dag och tyckte synd om mig själv. Då hörde jag på radion att en skola i Irak med 6-12 åringar hade sprängts av en självmordsbombare, om jag minns rätt, och flera barn hade dött. Då fick jag en sån där jobbig aha-upplevelse och kände mig plötsligt jättekorkad och bortskämd som stod och beklagade mej över ett knappt synbart blåmärke och ett litet misstag.
Man har det rätt bra ändå..

Men kvällen har varit bättre. Mycket bättre..

Nu vill jag sova.
Godnatt

PussKram


Andra advent

Gårdagen gick superfort. Jag var i källunge och bakade lussebullar och pepparkakor med mor och ena systern hela dagen och blev kvar där under kvällen med. Jag och mor såg film och åt glass med misslyckad (men inte äcklig för den skull) chokladsås.
Skulle egentligen bott över där också, men ett samtal i natten ändrade dessa planer och därför delade jag säng med lillasyster hemma i lägenheten i natt istället.
Om någon timma kommer mellansyster och hämtar mej och minisystern. Då ska vi åka till mor och far igen och fortsätta pepparkaksbakandet.

Ikväll är det rolig styrketräning med laget igen. Tjoho!

Trevlig andra advent på er!

PussKram


Ser du stjärnan i det blåå

Klucku visar på 23.36, spotify spelar fantastiska Regina Spektor, min nya tomtelykta lyser mysigt bredvid morotskakan på köksbordet och jag slösurfar innan det snart är dags för sömn.
En fredagkväll i myyysandets tecken är och har det varit.

När jag kom hem från jobbet idag kom Elin förbi och vi drog till de två lågprisbutiker Visby har att erbjuda, för att investera i lite juliga saker för att dra upp mysfaktorn här hemma i lägenheten. Det blev inte riktigt som jag tänkt från början men med mej hem hade jag en adventsljusstake, julpapper, schampoo, balsam, en tomtelykta och röda värmeljusstakar.

Ikväll har vi tillsammans med Annika "firat" min ett-årsdag som morotssorterare med morotssoppa, morotsscones och morotskaka. En tradition som tog sin början förra året. Ja, vi gillar att fira saker o ting. 
Sen har vi pratat skit, skrattat och haft det mysigt.


Nu börjar jag äntligen få lite julstämning här i min lilla lya. Har haft lite problem med det tidigare, och planen om att ha ett fullt julsmyckat hem till första advent gick ärligt talat och sket sig. Kan vara glad att mamma, som en räddande ängel, kom och satte upp julstjärnan i fönstret i söndags medan jag lagade mat. Skandal hade det varit annars.
Men efter dagens shopping så lyser nu julstakar i båda fönstrena, tomte på bordet, röda ljusstakar lite varstans. Det börjar arta sig.



För att öka antalet läsare och göra sin blogg mer "attraktiv" har jag hört att man ska lägga upp bilder. Det kan ju vara lite skoj. Dock har jag problemet med att alltid GLÖMMA BORT att ta kort. Dessutom tar jag kort på fel saker. MEN ikväll åkte kameran fram en stund iallafall. Så bli nu attraherade av min blogg när ni ser dessa bilder. Varsågoda:

Kvällens jubileumsmiddag; morotsscones och morotssoppa:
. Till efterrätt bjöds det på delikat morotskaka (OBSERVERA tomtenissan, senaste nytillskottet i hemmet): .  Den bästa bild jag lyckades ta på Annika ikväll, hon letar kultmusik och ger oss en historielektion i jazz, rockabilly och 70tals disco: . Nästa mästerfotografbild på Elin som försöker att inte se plågad ut av att Isabelle drar fram kameran: . Jag lyckas verkligen fånga mina vänner på bild på bästa sätt... Julestjärnan i köket som fram till ikväll var det enda juliga i denna lägenhet: . I stora rummet lyser numera den nyköpta adventsljusstaken i fönstret, bland gröna blommor och blad. Mina släktingar verkar tro att jag är värsta trädgårdmästaren så som dom överöst mej med växter av alla dess slag. Trevligt förstås, men det sätter hög press på mej att hålla dom vid liv: . Nu är det snart ny dag igen och då får jag öppna nästa lucka i chokladkalendern, wiie: .
Så, det var den titten.

Tröttheten har tagit ett stadigt bett i mig och vägrar släppa. Lika bra att ge upp, se sig besegrad och krypa ner i sängen och låta sig ätas upp av ljuv sömn.

Låt helgen börja! tjohoo!

Gunatt.

PussKram


Ettårsjubileum

Här halvligger jag i min fina ikeasoffa och har magknip av alla pepparkakor jag tryckt i mej.
Seriöst, jag mår illa.
Men dom är ju så goda!
Annas pepparkakor slår allt. Inte ens dom hembakade kan slå denna prefekt knapriga, lagom kryddiga genuint bakade sötsak.
Oh gud, jag dregglar.

Ikväll har vi varit i slite och tränat. Precis lika roligt som vanligt.

Idag är det den 1:a december. Förutom att öppna första luckan i julkalendern samt börja känna panik inför alla julklappsköp, så är det även på dagen ETT ÅR SEDAN jag började mitt jobb som morotssorterare!
Shit, va fort det här året har gått!
Kunde aldrig tro att det skulle se ut såhär idag när jag vaknade den första december 2008. Min plan var att jobba där ett halvår ungefär, tills jag fått mej lite pengar sen skulle jag lämna ön. Antingen plugga eller jobba på fastlandet, eller ut och resa. Inte trodde jag att jag skulle sitta HÄR ikväll, i egna lägenheten, fira ett år bland morötterna och le åt nåt knäppt en sa på jobbet idag. Det blir aldrig riktigt som man tänkt sej..
Fast jag trivs bra där. Faktiskt. Allt pågrund utav ett härligt arbetsgäng. Ett levande bevis på hur viktig sammanhållningen i personalen är där man jobbar. Sådesså.

Men ett år kastandes morötter har satt sina spår. Min handled mår inte bra. Förmodligen (förhoppningsvis) är det inget värre än en vrickning eller liknande.
Zonsalva och ibumetin är mina bästa vänner för tillfället.
Ja så det kan gå. Nu ska jag börja fundera på att gå o lägga mej. Imorgon börjar vi inte förrän klockan 7. Yeeah!

Godnatt.

PussKram