Sportlov och melodifestival

Hejsan Hejsan!

yees sportlovet är här!
så skönt o få vara ledig en vecka nu.. har väl inte vart så jättehårt i skolan kanske men ändå, alltid skönt me lite ledighet ;-)

Ja igår var det sista deltävlingen i melodifestivalen.. äntligen får jag nog säga.. är lite trött på alla dessa deltävlingar hit och dit. vet inte varför jag följer det programmet för egentligen. Det är inte många artister som sjunger särsklit bra längre och det mesta verkar handla om kläderna, utseendet och så ska man va känd sen tidigare (med undantag från lärar-Marie), ju mer känd man är desto bättre går det.. Men det är nåt med hela spektaklet som får mig att  sitta fastklistrad framför tv:n varje lördag kl 20.00 i flera veckors tid. men vad ska jag då säga om deltävlingen igår?

Bäst: Andreas Johnson. Cool låt, min favorit hitills tror jag. hoppas det kommer stå mellan honom och The Ark i finalen sen. Båda skulle nog kunna göra bra ifrån sig i Eurouvision

Sämst: Verona. Hon och Jimmy jansson skulle kanske satsa sina låtar på lilla melodifestivalen istället, röstmässigt och låtmässigt är på den nivån. Nej hu utrota all sån skitmusik!

det här var nog allt jag ville ha skrivet för idag. Nu ska jag bara slappa en hel vecka. Ingen fotboll, ingen kör och framförallt ingen skola! =)  Ska bara pallra mig in till södervärnshallen två gånger under veckan o stå i kiosken för krullis cup, men det är bara ett +, gratis godis, massor av fotboll och en hel dag med fotbollskompisen Micka =) kan de bli mycket bättre??

Puss o kram alla människor!

Nytt

Jaha så har jag skaffat ännu en blogg.. Men har svårt att fatta hur såna här saker funkar.. hmm.. får se hur det blir.. Jag hoppas jag lyckas skriva nåt klokt...sen, idag är bara en sån där provgrej. :)

Puss och kram

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!