vart tog pumporna vägen!?


Här är det lilla ljuset som lyser upp i lägenhetens mörker.
(ursäkta den kassa bildkvalitén, har inte lärt mig ta bilder i mörkare miljö än) 
Mitt fynd idag.
Det är väldigt vad halloween mattats av i år. Det blir bara mindre och mindre känns det som och butikerna är inte alls lika fyllda av pumpalyktor, screammasker, spindelväv och plastiga fladdermöss längre.
Vart tog maskeradens högtid vägen!?
Fast i ärlighetens namn tycker jag personligen att det är ganska skönt. Maskerad är kul men det blir sånt jippo av det.
En pumpalykta med spöken på,det är alldeles lagom.


Ja, idag fick vi sluta lite tidigare på jobbet och det resulterade i några timmar på stan. Jag höll mej själv sällskap och traskade runt på visbys gator på jakt efter ingenting egentligen. Hittade förutom den fina pumpalyktan (rea på hemtex!), lite muffinsformar med hjärtan på, blommiga burkar, underkläder och mat. Så blir det när man spontanshoppar. 
Hittade även riktigt fina muggar på La vie som jag nu funderar på att investera i till min lya. Ska komma fram till det slutgiltliga beslutet imorgon har jag tänkt.. 

För övrigt trivdes jag utomordentligt bra med att gå på stan med endast mig själv idag. Ibland tycker jag det är hemskt att gå runt själv, och tråkigt med för den delen, medans jag andra dagar inte kan tänka mig nåt bättre än att få shoppa loss alldeles ensam. Som idag. 

Nu är det snart helg och det ser jag framemot. Jag och lillasyster, minstingen, åker till estocolmo för att gå på konsert. Muse är här och spelar på hovet på lördag, och där kommer jag och systeryster också vara då! 
Tjohoo!

Läggdags.


PussKram  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback