Klenis...pff..

Mmmmmmmmm, härligt, äntligen fredagkväll och lite lugn och ro.

Har precis druckit årets första påskmust. Jul/påsk-must är bannimej det godaste som finns i drickväg.
Attans va gott det är.

Är så sjukt trött och nu menar jag verkligen TRÖTT, både i kroppen och i huvudet.
Veckan har varit precis som vanligt med fotbollsträningar och jobb men troligen har jag tagit ut mig extra mycket den här veckan. 
På jobbet har det varit hyffsat lugnt. Vi fick "sovmorgon" onsdag-torsdag då vi började 07.00 istället för 06.00 som det oftast är.
Måndagen bjöd på jobb och fotbollsträning.
I tisdags hade vi sista aerobicspasset på formfitness med laget.
I onsdags var jag på gymmet för första gången på X antal veckor. Var trött redan innan jag äntrat styrketräningslokalen men lyckades genomföra hela passet utan att somna. Dock svarade kroppen, icke oväntat, med en ordentlig träningsvärk igår och idag.
Så nu är man återigen den "halta kärringen" på jobbet.
Är jag inte jäkligt snabb och välbyggd när serien startar så tänker jag ALDRIG MER gå tillbaka till gymmet. Då bojkottar jag skivstångar och vikter förevigt.

Nej, men seriöst. Det börjar bli riktigt slitigt att hålla igång både jobbet och fotbollen fullt ut. Plus att kören kommer in där emellanåt. Men det är svårt att dra ner på nånting. Jobbet kan jag ju inte minska på. Eller kan och kan, det blir inte populärt iaf och jag skulle snart vara arbetslös igen. Dessutom vill man ju ha Pengarna!
Fotbollen är det man får dra ner på isf, men det är inte lätt det heller. Med en knapp månad kvar till seriepremiär är det inte populärt att hoppa träningar, och jag känner att kroppen ännu inte är i form för seriespel om man jämför med hur det varit de tidigare åren.
Igår blev det ingen träning dock. I helgen åker vi på träningsläger och jag kände att ska jag orka med det så behöver jag lite vila innan dess. Skickade då sms till min tränare under gårdagen och skrev att jag skulle avstå torsdagens träning för att klara helgens spel.
Fick detta korta och enkla svar:
Klenis ;)
Jaha! Klenis och en blinkande gubbe. Tack för den.
Svarade med:
ha.ha. Ni kommer bli min död...
Snart kom svaret:
Nej då, men morötterna...
Då svarade jag:
Betalar ni mig för att spela fotboll så lovar jag att lägga av med morötterna snarast.
Fick inget svar på det.

Allt med glimten i ögat förstås, men what a fuck! Han ska få en ordentlig utskällning imorgon, käre Claes.
Om du läser det här Claes så ska du få erbjudandet att följa med mig en heldag på jobbet och sortera morötter för fulla muggar. Därefter ska du följa med och köra ett pass på gymmet. EFTER DET kan vi diskutera huruvida nån är klen eller inte..

Imorgonbitti åker jag alltså med laget till Kalmar. Kl 06.20 är det samling vid hamnterminalen. Sen väntar två träningsmatcher mot Linsdals IF och lite löppass innan vi kommer hem igen på söndagnatt. En helg i fotbollens tecken med gotlands bästa damfotbollslag är att vänta alltså.
Hade kunnat göra nästan vad som helst för att få sova ut i helgen, men det ska bli grymt kul att få umgås med fotbollsvännerna ändå.

Usch, nu är Darin på tv. Lämna Let's Dance ifred din lilla tönt!
Låter som att han sjunger playback ikväll.
Looooser.

Jag är på kanonhumör.verkligen.tjoho.

Nu ska jag hänga kläder på tork och sen ska jag försöka gå och lägga mig.
Det mesta är färdigpackat förutom lite som får vänta till imorgonbitti så nu ska jag väl snart kunna komma till ro.

Trevlig helg på er!

PussKram

Kommentarer
Postat av: Emmapemma

eller hur, Darin suger! och jag tycker han har blivit ännu fulare o sämre än sist jag såg/hörde honom... fan att Morgan åkte ur let's dance!

2009-03-21 @ 12:52:53
Postat av: emelie

sa kul o lasa din blogg bella! forstar att det ar jobbigt me traning o jobb o allt men kampa pa du, snart trappas val antal traningar i veckan ner lite grann? Hoppas ni far skoj i kalmar men de tvivlar jag inte pa :)

2009-03-21 @ 15:39:06
Postat av: Anonym

Det är inte så lätt att bli välbyggd och få kloka, starka, uthålliga muskler om man inte går på gymmet kontinuerligt... Kommer man endast en gång i månaden, max(!), så ger det inte ett dugg. Satsa seriöst eller skit i det!

2009-03-25 @ 22:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback