Sing Halleluja!

Visby räddningstjänst ska bli tv-serie i vinter på kanal 5.
Dom ska filmas hela sommaren.
Jag planerar att sätta eld på nåt då.
Sen blir jag tv-kändis.
Yeeeahh*

Sen i söndags har det varit avslutning på nånting varje dag. Det drar ihop sig till sommar.

I söndags hade vi sista Noa föreställningen. Den gick ganska bra. Äntligen är det över och man kan nu släppa allt va kyrie, halleluja m.m innebär. Har dock fortfarande, tre dagar senare, problem med att sluta nynna på nån av alla dessa Noa-låtar. Förhoppningsvis försvinner dom snart..
Efter det firade vi mor hemma hos hennes mor. Hon fick en solstol och en lite bränd smedjanskaka.
 
I måndags var det sista astronomilektionen. Värt ett litet Halleluja-rop på den tycker jag för det har nog varit den absolut tråkigaste kurs jag nånsin varit med om, men nu är den äntligen över! Vi sås Ice Age 2 och hade betygsamtal. Jag fick ett väntat G på denna kurs. Efter det hade jag, elin, matilda och emelia vår fruktade redovisning om Cementa. De tidigare grupperna i klassen som redovisat sina ämnen har bara klankat ner på cementa för att dom är så miljöförstörande, och av den anledningen var vi "cementare" lite oroliga att vi skulle få 1000 frågor när vi nu skulle redovisa, men dom var snälla och skällde ingenting på oss. Undrar egentligen om dom lyssnade överhuvudtaget? skitsamma, lika bra det.
Sen var det match för B-laget ute i När. Vi vann med 3-1(2-0) efter en bra första halvlek och en lite jämnare andra halvlek. Om någon är intresserad ytterligare kan man läsa på
www.laget.se/dalhemdam . När jag kom hem cirkus kl 22 hade det gått en propp i lägenheten, så lamporna i farstun och köket funkade inte. Jag är ett otekninskt geni och vågade inte röra proppskåpet vilket gjorde att jag den kvällen stod och lagade mat och diskade i mörkret. Hade dock lite hjälp från två stearinljus. Mysigt men krångligt.

I tisdags var det inga riktiga lektioner. Det är ju annars min "musik-dag", men igår var det bara betygsamtal. Ganska väntade betyg i samtliga, fast en positiv överraskning i ensemble och det var kul :-)
Sen gick jag på stan i drygt fem timmar. Var åter igen på jakt efter balskor, samt röda plastsmycken till studentdagen. Det gick sådär. La undan ett par skor som jag kanske ska köpa imorrn (ska först prova ett par skor som Åsa kan låna mej), och hittade ett rött plastarmband. Fortfarande saknas röda örhängen i form av ringar. Letade runt i alla tänkbara affärer på wisby strövet men hittade absolut ingenting! Rosa fanns det däremot en massa. Jag hatar rosa. Mötte sen upp Cia som är med i kören och vi gick till Kränku för att köpa avslutningspresenter till våra körledare. Sen gick vi på köravslutning. Lite sång och sen picknick i botaniskan. Mysigt :-) Kommer sakna kören faktiskt. i höst börjar jag förmodligen i en annan kör så det var sista gången igår..
Klockan halv 7 började fotbollsträningen. Var redan lite mör i kroppen efter gårdagens match plus de fem timmarna på stan, men blev ännu mer mör efter hårdträningen. Dessa tränare vet hur man får sina spelare att känna dödslängtan..

Idag, onsdag, känner jag mig sliten och trött men får ignorera det. Mamma har lämnat en lång lista på saker som ska göras här hemma idag, och ikväll är det middag med klassen och föräldrar plus mösspåtagning. 
När detta studentfirande är över ska jag sova. Bara lite mer än en vecka kvar.

PussKram 






Sjung om studentens lyckliga dar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback