Källungespöket har kommit för att hemsöka dej..

Fredagen den fjärde januari 2008.

Nu förtiden händer inte mycket. Hela lovet har gått supersnabbt och är snart över. Det känns som att man bara går här hemma och hänger och slösar bort en massa dyrbar jullovstid. Men vad ska man göra då?? 

Idag  har jag ändå spenderat några timmar på stan. Skulle byta en klocka jag fick i julklapp för att den var för stor. Jag bytte till mej en finare klocka som hade en massa roliga finesser. Eller, finess och finess.. Man kan byta armband på den. Man kan ha antingen svart, silver eller guldarmband. Sen är det själva ringen eller ramen runt klockan som man kan byta också. Antingen har man svart, blank, eller strass ram. Så nu kan jag designa min klocka själv.
Fiffigt va! :-D

På stan köpte jag tre filmer också.
- Forrest gump som jag velat se sen min klasskompis Ewelina spelade musiken till den som var så fiint. 
-Bridget Jones Dagbok  som jag visserligen sett förut, men den är så bra att jag ville ha den själv så jag kan se den hur ofta jag vill!
Den tredje filmen är jag nästan nöjdast över. Det är: Rena Rama Rolf säsong ett. Visserligen bara första delen (av tre tror jag) men ändå. Det var en serie som gick på tv4 när jag var yngre och jag älskade den!
Tv4 som annars är väldigt duktiga på att visa repriser av alla sina program har aldrig visat Rena Rama Rolf i repris, så när jag nu såg att den fanns på dvd blev jag överlycklig :-D
Ikväll blir det med andra ord FILMKVÄLL!

Idag hände något konstigt.
Jag satt i vardagsrummet och kollade på Rena Rama Rolf när plötsligt alla rummets lampor slocknar. Dock fungerar tv:n fortfarande (?). Vi fick ringa pappa och be honom köpa hem en propp, eller va de där vita sakerna som göra att alla elektronik i huset fungerar, eftersom en säkring gått.
När pappa tillslut kom hem skulle han va en såndär händig man som snabbt byter proppen och löser sin kära familjs problem. Men efter att ha gått igenom hela proppskåpet hade han fortfarande inte hittat den "felande" proppen. Efter ett tag började fönsterlampan i vardagsrummet att lysa, men ingen av de andra lamporna i rummet lyste. Pappa har då inte rört någonting på länge och det hela är mycket mystiskt. Efter en stund slockande den igen..
Det kan va glapp, fast det verkar inte troligt heller verkar det som. Så problemet är fortfarande inte löst, pappa får erkänna sej misslyckad, och vi får sitta i totalt mörker och se på tv ikväll (för den funkar konstigt nog fortfarande).
Fast jag vet nog vad problemet är.
Det spööökar.. De måste va så!
Källungespöket hemsöker familjen Hallgrens hus denna månad. Nästa månad drar den vidare till grannhuset..

Nu ska jag se film. På MITT RUM. Inte vågar jag sitta i vardagsrummet iaf bland spöken och gastar...

PussKram
PussKram

Kommentarer
Postat av: Gul Snö

Älskar Bridget! Trevlig helg=)

Postat av: Charming man

Vad ska du göra i helgen? :)

2008-01-04 @ 20:22:32
URL: http://failures.blogg.se
Postat av: Micka

Jag har svaret på vad du skall göra när du är uttåkad=) RING MICKA!!!!
haha vad konstigt de där med lamporna...men ja du har nog helt rätt i att de helt enkelt spökar hos er..huuu, jag vågar inte komma
hem till dig nått mer.

2008-01-05 @ 15:05:46
Postat av: Jag

Du verkar ha bra smak "Gul Snö", man kan inget annat än älska Bridget :) Trevlig helg du me!
Ja du "charming man", i helgen ska jag bara njuta mina sista timmar av mitt sista jullov!

Åh smart, de ska jag komma ihåg nästa gång Micka :D Bara du inte jobbar då.. Hehe nä men jag låser in spöket i vedboden ifall du skulle komma på besök nån gång ;D

2008-01-05 @ 16:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback