Ett alternativ man kan spendera en tidig lördagkväll på

Ikväll kände jag mig på så gott humör att jag tyckte det var nödvändigt med en promenad i det fina vädret. Så med Solen i ögonen och glad musik i öronen gav jag mig ut på socknens vägar . Utsikten var vacker med åkrar och kyrktorn .
Oj, här är jag, OBS: jag ser väldigt stor ut på bilden, men det beror bara på att jag har en stor dunväst på mej, jag har inte gått upp i vikt eller så på senare tid, det kan min balklänning intyga för den passar fortfarande en månad efter att jag köpt den. Lång mening, bilden kommer här: . Himmelen var klarblå , Prästgårdens gräsmatta var gul av små blommor , och solen sken så fint över Källunge . Snart är sommaren här, och då lär rapsfälten lysa gula . Det dröjer nog ännu ett tag.. Tills dess får vi nöja oss med den här lilla rapsblomman som trotsat alla normer och blommat ut lite tidigare . Alla vägar bär mot.......... Källunges Prästänge??
Änget var fullt av vitsippor . Gräs, måste tagit den här bilden utan att märka det . Och här växer det upp säd typ, eller nåt . Fortfarande blommar blåsipporna, men dom börjar se trötta ut. I det här änget tillbringade jag, mina systrar och våra kusiner, mycket tid när vi var små . Den bästa koja vi nånsin byggt, så stabil att den fortfarande står kvar flera år senare . Skapligt med vatten i kanalen . Solen börjar sakta gå ner över källunge , och promenaden är slut . Hemma är maten klar och det är dags för årets första grill-middag . Mmmmm


Bättre än såhär blir det inte med den mobilkamera jag äger.
Nu ska jag sova!

PussKram


Kommentarer
Postat av: Linda

haha vad bra att du inte hatar mig pga det ;) Jag hoppas att det ordnar sig med jobb för dig iaf!
Tjuusiga bilder i vårvädret! =)

Postat av: ewelina

vi åt också årets första grillmiddag igår:D fläskkotletter och pommes frites.hjälp vad gott det är. fina bilder.

2008-04-20 @ 13:03:01
Postat av: Åsa

Aah, va gott det såg ut!!! Vill oxå grilla nu. Vi gjorde det för att trotsa snön som kom i typ mars eller när det nu var. Ge mig kött!

2008-04-20 @ 17:58:47
URL: http://sounnecessary.blogg.se
Postat av: Elin

Såå mysigt med grillning. Vårkänslor! På tal om vårkänslor, jag låg i flera timmar på en filt på gräsmattan och pluggade idag. :)

2008-04-20 @ 22:28:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback