Ugglas nya skiva har släppts!!

Ja så har halva lovet passerat nästan. Jag har minsann inte legat på latsidan som jag annars brukar göra på mina lov. Jag har gjort något bra och hälsosamt varje dag faktiskt.
Söndags tränade jag.
Måndags var jag först med mamma systrarna och mommo i skogen och plockade kantareller. Jag har aldrig plockat svamp förut, och det hade nog vart ganska skoj om det inte vart så avplockat som det var där. Gick flera minuter mellan varje svamp man hittade. Men jag ska nog göra ett försök nästa år med, fast då ska jag va ute i tid, innan alla skogsmullar hinner före och länsar hela skogen!
Tisdag då, igår alltså. Då var jag i stan. Syrran skulle sätta in tandställning och jag såg min chans att kunna gå på stan och göra lite ärenden samt köpa present till min kära mor som fyller år om precis en vecka. Hade sån tur att jag träffade Matilda sådär helt plötsligt på stan, så hon höll mej sällskap hela dagen. Jättekul att du ville va me mej, och att du trotsade den äckliga hamburgarmaten och följe med mej på Max. Det blev ju ganska billigt ju ;P
Idag (onsdag) har jag gjort ett dataprov (Fas F) och klarat det, nu återstår repetitionsdelarna. Snart ska jag börja städa och sen ska det bakas, vad vet jag inte ännu. Nån som har nåt förslag??
Ikväll ska jag se Sverige-Tyskland på gutavallen, fotboll med flickor-18 landslaget. Ska bli spännande. Tyskorna är ett av de bästa lagen i just flickor-18. För två år sedan (eller var det tre?) så var dom här och spelade också, och då blev det vinst för tyskland med 1-3. Hur det blir i år får vi se...
Imorrn bär det av ut till sommarstugan. Vi trotsar det kalla höstvädret och tänker bo över i stugan en natt. :-)
Har pratat om att åka ut på höstlovet i flera år, men alltid har det kommit annat i vägen eller så har vi helt enkelt glömt bort det. Men i år var jag på mamma och pappa och så passade det sej så bra att mamma inte har nåt jobb denna vecka och pappa kunde ta kompledigt tors-fre. Så kanon!
Mysigt värre ska det bli.
Vad som händer i helgen vet jag inte än. Kanske nån filmkväll?, träffa elin? som kommer hem, ingen aning..

Ha de bra!

pusspuss

Förresten idag har helt klart årets bästa skiva släppts! :P
Magnus Ugglas nya album, pärlor åt svinen!
Jippie!!

image77

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback