Snuskdjur och härligaste segern hittills

Har i min blogg tidigare berättat att jag i sommar fått 4 fästingbett. Nu kan jag lägga till ett bett till. Upptäckte det lilla äcklet på träningen ikväll. Den satt på handen (!) o sög i sej av mitt härliga blod.....
Bläää säger ja bara!

Damer Div.4 Gotland, P18 B - Gothem Goif, 12/8
Oj, vilken match de va igår alltså!
Vi (Gothem) mötte då P18 B på visborgsvallen. Kände me ens vi började värma upp att de skulle bli en MYCKET varm och framförallt tuff match. Det blev de verkligen, i dubbel bemärkelse.
Vi inledde skitdåligt, dom gjorde första målet. Men efter att Susanne tog plats på planen (hon hade jobbat o kom senare) satte hon vårt första mål för kvällen.
Vi fortsatte spela som skit, men lyckades ändå hålla det oavgjort första halvlek.
I halvtid kom vi alla överens om att vi alla individuellt skulle behöva höja oss ett snäpp för att kunna ta en ny 3-poängare.
Vi började andra halvlek lite halvtaskigt och det blev också P18 som gjorde första målet i andra halvlek.
När de var ca 20 min kvar stod de fortfarande 2-1 till P18, men så fick Susanne tag på bollen precis framför P18:s målvakt och passade bakåt till Vero som kom me fart mot målet och petade in bollen i mål.
Sen blev det ÄNTLIGEN lite fart på oss!
2-2, blev 2-3 som sen blev 2-4, och segern var Gothems :-D
Å fy faan, vilken känsla de va efter den matchen!
Att gå från ett sånt underläge och sånt skitspel till att tillslut vända o vinna, o när förlorarna dessutom var ärkerivalen P18 så var de ju en helt fantastisk seger!